Jelenlegi hely

Újszerű Touragoo, madaras etetőszék

A hirdetéseket 60 nappal a feltöltés után töröljük az oldalról, ha a hirdető nem hosszabbítja meg. Ez a termék -kor törlődik.
A terméket 3 napra lestoppolhatod és privát üzenetet küldhetsz a hirdetőnek. Ehhez regisztrálj, vagy lépj be!
Újszerű Touragoo, madaras etetőszék
Kategória: 
Nem: 
unisex
Életkor: 
0.5 - 1 év
Termék ára: 
17 000 Ft
Hirdető neve: 
Timi
Hirdető e-mail címe: 
timicy23@freemail.hu
Hirdető telefonszáma: 
A termék átvehető / megnézhető: 
Kaposvár és környéke
Település / városrész: 
Kaposvár, Füredi utca
Postai küldés: 
Nem
Termékleírás: 

Eladó a képen látható, 2016-ban, a Brendonban vásárolt etetőszék, első használótól. Nagyszülőknél lévő darab volt, így nem volt napi használatban, ill. egy gyermek használta. Tisztítva adjuk.

Jellemzői:

Összecsukható, terhelhetősége max. 20 kg. 6 hónapos kortól ajánlott. Műanyag kerekek révén könnyen mozgatható. Az ülőrész magassága állítható, az etetőszék az étkezőasztallal egy szintbe hozható (6 fokozatba állítható). 3 fokozatba dönthető háttámla. Lábtartó tartozik hosszá, ennek magassága és dőlésszöge is állítható, ill. levehető, hogy ne tudjon felállni a gyerkőc. A tálca levehető, így az etetőszék az asztalhoz tolható. Dupla tálcás: a tálca felső rétege levehető, ez mosogatógépben tisztítható. Állítható a tálcamélység (a tálca távolsága az üléstől). Karfa teszi komfortosabbá (nem felhajtható). A képen nem látható, de alsó tároló kosárka is tartozik hozzá. A váz fémből van, a huzat PVC, nedves ruhával mosható.

5 pontos belső biztonsági öv védi a gyermeket a kieséstől.

Elsősorban személyes átvételt kérnék Kaposvár vagy környékén. Szükség esetén futár is megoldható, ha a szállítási díjat a vevő megtéríti, ill. vállalja az előre történő utalást.

Eredeti ára 24.990 Ft volt.

Ára: 17.000 Ft.

Partnereink