Jelenlegi hely

Monori családgondozó lett a 2018-as év Családháló díj esélyese - támogassuk szavazatunkkal!

Többen találkozhattunk már Borbás Viktor nevével, aki a  Monor és Térsége Integrált Család- és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat családgondozója, valamint a Katolikus Karitász Monorierdői csoportjának vezetője.
Viktort a Családháló Magazin 2018 egyéni különdíjasaként Családháló díjra jelölte odaadó munkája elismeréséül.  

Most itt a lehetőség, hogy szavazatunkkal segítsük őt a Családháló díj elnyerésében!

A Katolikus Karitasz Monorierdői csoportja a Magyar Élelmiszerbankkal együttműködve oszt élelmiszert a hét minden napján a rászorulók számára Monoron, Monorierdőn és Csévharaszton.
Monorierdőn és Csévharaszton az ételosztás nyilvános, Monoron a Családsegítő és az Idősek Gondozóháza kapja az élelmiszer adományokat, majd onnan osztják tovább a rászoruló családoknak, idős embereknek.

A rászorultak a 0630/631-9382 telefonszámon tudnak érdeklődni, jelentkezni élelmiszer adományért, segítségért. 

Borbás Viktort és a Katolikus Karitász Monorierdői csoportjának tagjait az elmúlt héten a Váci Egyházmegye püspöke, Dr. Beer Miklós fogadta és köszöntötte munkásságuk elismeréseképpen. 


A  Családháló díj célja, nyilvános elismerésben részesíteni Magyarország legjobb intézményeit, szakembereit, akik munkájukkal a legtöbbet segítettek a gyermekeken, családokon.

A díj erkölcsi elismeréssel jár a Családháló olvasóinak jelölése és szavazata nyomán, majd a Családháló csapatának döntése alapján kerül kiosztásra ünnepélyes keretek között a Budapesten megrendezésre kerülő díjátadó rendezvényen.

Február 15-én este indul a 2018. évi Családháló díj szavazási időszaka. Szavazatot leadni
a Családháló honlapján lehet február 18-ig, 24:00-ig.

 

 

A kategória, amire a monori jelölés érkezett, és akire szavazni tudtok:

2018 egyéni különdíjasa kategóriában: Borbás Viktor - Monor és Térsége Integrált Család- és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat családgondozója. 

SZAVAZOK

 

May Andrea

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink