Jelenlegi hely

Kapcsolat - Monorimami

E-mail: monor@imami.hu
Telefon: 06/20 382-9638

 

Kedves Olvasó!
 
Szeretettel köszöntelek a Monorimaminál!

Szeretnénk, hogy minél lényegesebb, hasznosabb információkkal tudjunk szolgálni  a Monorimami területén élő  kis,- és nagygyerekes családoknak, kismamáknak, babát tervezőknek, valamint az érdeklődőknek. 

Településeink között említhetjük:
- a monori járás: Bénye, Csévharaszt, Gomba, Gyömrő, Káva, Monor, Monorierdő, Nyáregyháza, Péteri, Pilis valamint
- a vecsési járás: Ecser, Maglód, Üllő, Vecsés - ezen települések mindegyike rendelkezik olyan értékekkel, amikre az itt lakók méltán büszkék lehetnek.

Három gyerekes anyukaként fontosnak tartom, hogy a lehető legtöbbet tudjuk kihozni magunkból úgy, hogy időnk nagyrészét gyermekeinkkel tölthessük. A mai anyukák már tudják, hogy számukra nincs lehetelen, csak jól kell menedzselni idejüket! 
Ehhez nyújt segítséget ez a honlap is, ahol igyekszünk egy helyen összegyűjteni minden olyan fontos információt, amire egy családnak szüksége lehet, ezáltal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy értékes perceink ne vesszenek el az internet útvesztőiben, hanem Családunké lehessenek.

Néhány menüpontunkból:
  • helyi és országos progamok, hírek,
  • helyi információk intézményekről, hivatalaokról, 
  • helyi különórák, szakkörök,
  • információk kismamáknak,
  • börze és még sok hasznos információ

Az a tény, hogy Te itt vagy (és az is, hogy az ország szinte minden megyéjében van már "imami oldal") mutatja, hogy van igény a szülők helyi igényeit kielégítő, mindent egy helyen összefoglaló weboldalra.

Már látom, a monor.imami.hu sosem lesz kész! Mindig új és új ötletek merülnek fel, amivel jobbá, hasznosabbá, tartalmasabbá tehetjük számodra az oldalt. Merthogy most már nem csak én, hanem az országossá vált "imami franchise" minden tagja ezen dolgozik.

Az alábbi Üzenet Űrlap segítségével kérlek jelezd, ha az oldal bármely szolgáltatásával, vagy tartalmával gondod adódik. 

Ha ötleted, észrevételed, kérdésed van, üzenj nekünk itt, vagy e-mailben: monor@imami.hu

 

Szeretettel:
 
May Andi
Milyen ügyben fordulsz hozzánk?