Jelenlegi hely

Topál Csenge

Topál Csenge vagyok, okleveles pszichológus, tanácsadó szakpszichológus jelölt, relaxációs terapeuta.
Iskolapszichológusként dolgozom, illetve pedagógiai szakszolgálatnál nevelési tanácsadásban és szakértői bizottsági tevékenységben veszek részt, így főként gyermekekkel és szüleikkel, illetve serdülőkkel való munkában szereztem tapasztalatot.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen viselkedéselemző diplomát szereztem, majd tanácsadás- és iskolapszichológia szakirányon végeztem el a mesterképzést. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem család és párkapcsolati tanácsadás szakirányos tanácsadó szakpszichológus jelölje vagyok.

Pszichológus magánrendelés keretében elsősorban az a célom, hogy elfogadó, támogató légkört biztosítva elősegítsem, hogy közösen találjuk meg a lehetséges utakat és megoldásokat egy-egy aktuális nehézség esetén, legyen szó kisgyermekeknél megjelenő problémákról, nevelési kérdésekről vagy a serdülőkor kihívásairól.
 


 

Forduljon hozzám bizalommal:

  • Ha úgy érzi, mostanában túl sok a feszültség, szeretne még sikeresebben megküzdeni a nehéz helyzetekkel és szívesen elsajátítana egy hatékony techniká.
     
  • Szülőként aggódik gyermeke viselkedése vagy lelkiállapota miatt és segítséget kérne.
     
  • Esetleg úgy gondolja, hogy ismer olyan serdülőt, akinek támogatásra lenne szüksége, hogy utat találjon a nehézségek és lehetőségek rengetegében, akkor keressen bizalommal.


     

   Topál Csenge
   pszichológus

 

Elérhetőség:
Telefon: +3630/889-6204
E-mail: info@pszichologusmonor.hu
Web:    www.pszichologusmonor.hu
Facebook: Facebook.com/pszichologusmonor

Hozzászólások

a

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére