Jelenlegi hely

Indul a Monori Társasjáték Klub

2018. november 24-én indul a Monori Társasjáték Klub, a Monori Katolikus Plébánia Cserkészházában. A társasjátékozni szerető gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak nagy öröm ez, hiszen havi egy alkalommal (szombat délutánonként) családi, baráti körben új társasjátékokat próbálhatnak ki vagy éppenséggel a sajátjukat elhozva, akár új játékpartnerekkel játszhatnak, ismerkedhetnek, új barátságokat köthetnek. 
A klubba mindenkit szívesen látunk és várunk!

A társasjáték klub ingyenes! 

Segítségünkre lesz a LOGIKO-P társasjáték üzlet tulajdonosa, Kiss Katalin,  sok-sok társasjátékkal és profi társasjáték vezetéssel, tanítással. Már nagyon várjuk!

Kiss Kati minden társasozót/családot meglep egy  kedvezményes vásárlásra szóló kuponnal, amit  a LOGOKO-P társasjáték boltban tudunk beváltani, Vecsésen. 

Milyen társasjátékokat próbálhatunk ki az első alkalommal? 

Mutatunk egy pár játékot, persze a lista nem teljes, ezért mindenképpen érdemes lesz eljönni játszani.  Megfigyelhetjük játék közben, hogy milyen új játékkal játszik szívesen a gyerkőc vagy a család,  milyen játékot érdemes legközelebb megvenni, amivel mindenki szeret játszani. 
 

KALÓZKINCS
 


Játékosok száma:
 2-4 
Életkor: 6 éves kortól 
Játékidő: 45 perc 

Bújj a kincskereső kalózok bőrébe, és legyél Te az első, aki összegyűjti a 9 kincset a szigetekről a saját kikötőjébe! Ám ez nem olyan egyszerű, hisz mind tudjuk, a tenger olykor viharossá is válhat, így bármikor lecsaphat Rád (is) a tornádó! 
Vár a kaland, ki ne maradj belőle!


PILLANGÓ

Játékosok száma: 1-1 
Életkor: 6 éves kortól 
Játékidő: 15 perc 

A Pillangók 48 kihívása során a játékosnak a feladványnak megfelelően a táblára kell helyeznie a kirakó elemeket, majd egy fergeteges pillangó szárnycsapkodást kell előidéznie az elemek csúsztatásával. Fontos, hogy minden pillangó megkaphassa szárnyait! 


ÚTZÁR

 

Játékosok száma: 1-1 
Életkor: 6-10 éves fiúknak
Játékidő: 20 perc 

Kapd el a rablót, üldözésre fel! Zárd el a menekülő útvonalat, ne hagyd, hogy az autó tolvaj elmeneküljön! 


KAKAÓ

Játékosok száma: 2-4 fő 
Életkor: 8-99 éves korig 
Játékidő: 40 perc 

A Kakaó ideális bevezető játék a könnyed stratégiai társasjátékok világába. Törzsfőnökként az a feladatod, hogy kakaótermesztéssel és kereskedéssel vezesd alattvalóidat a hírnév és gazdagság felé! 

Tedd le egymás után a kezedből a munkáslapokat úgy,hogy minél több kakaóbabot takaríthass be a szomszédos,már letett ültetvénymezőkről, és add el a piacon a legjobb áron! 
Hogy ez mitől olyan nehéz? A pálya folyamatosan alakul, ahogy minden kör végén feltöltjük a területet dzsungellapokkal. 


FEELINKS

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól 
Játékosok száma: 3 játékostól 
Játékidő: 5-30 perc 

Az első társasjáték, ami csak az érzelmekről szól 

Hogyan élhetnénk nagyobb békességben, harmóniában egymás mellett? Hogyan tudnánk megérteni, megismerni egymást, és elfogadni különbözőségeinket? Milyen szerepe van az érzelmeinknek az életünkben? Hogyan fejezhetnénk ki őszintén érzelmeinket anélkül, hogy ítélkeznénk mások felett, vagy mások ítélkeznének felettünk?
Számos, ezekkel a kérdésekkel kapcsolatos beszélgetés eredménye a Feelinks. 


SZÖRNYMÓKA

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól 
Játékosok száma: 2-8 játékos

Cuki szörnyek terjedtek el a királyság területén - ti, fejvadászok állhatjátok csak az útjukat! De csak a leggyorsabb vadász kap a királytól jutalmat…
A dolgotok az, hogy egymás után fedjétek fel a fegyverkártyákat, és amint minden szimbólum látható a felfordított kártyákon, lecsapni a szörnyre!
Akinek elsőként sikerül, foglyul ejti azt - és már jöhet is a következő szörny! Vajon kinek sikerül a legtöbb szörnyet befogni?


FLAMME ROUGE

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól 
Játékosok száma: 2-4 játékos 
Játékidő: 30-60 perc 

Utazz vissza a kerékpározás hőskorába, éld át a nagy versenyek izgalmát! 
Könnyen tanulható játék, mely garantáltan az asztalra varázsolja a kerékpárversenyek izgalmát! 
Már látszik a vörös zászló, az utolsó kilométer következik! Szedd össze maradék erődet egy utolsó hajrához, és száguldj át elsőként a célvonalon a hírnévért! 


MARRAKECH

Ajánlott korosztály: 6 éves kortól 
Játékosok száma: 2-4 

Óriási a sürgés-forgás, izgalomban ég az egész bazár: ma van a szőnyegpiac nagy napja! Hamarosan kihirdetik a legjobb kereskedő nevét! 
Aki más szőnyegére lép, az fizet, mégpedig annyit, ahány mezőt lefednek az egymással összefüggő saját szőnyegek. 
A játék végén az így gyűjtött vagyonhoz hozzáadjuk a saját szőnyeggel fedett mezők számát, és az nyer, akinek így a legtöbb pontja van.


AZUL

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól 
Játékosok száma: 2-4 játékos 
Játékidő: 30-45 perc 

I. Mánuelt, Portugália királyát rabul ejtették az Alhambrában látott gyönyörű, színes csempék. Felszólította országának mestereit, hogy királyi palotáját, mely Evorában áll, ilyen szép díszítéssel lássák el.
De ki lesz vajon az, aki legügyesebben választ a mozaikgyárak készletéből, gyakran vetélytársai orra elől halászva el az azok által kinézett darabokat? Ki tudja a vetélkedésben a legszebb, legértékesebb falat összeállítani, amellyel elnyeri a király bizalmát és ezzel a megbízást, hogy a királyi palotát ő díszítse?


De még ez a lista sem teljes: Tokió királya, Flamme rouge, Candy palace, Marrakech, Dixit, Szuperfarmer, Concept, Szörnymóka, Imagine, Időzített bomba, Hanamikoji, Bandido, Cortex, Set, Dobble, Sushi go!, Quarto, Kalózkincs, Zingo, Qin, Azul, Between to cities, Kakaó, Longhorn, Feelinks, Niwa, Patchwork, Lemming, Aranyásók...

Ezek mellett az egyszemélyes készségfejlesztők is velünk lesznek, mint pl Rush Hour, Camelot jr, Útzár, Pillangók...

Gyertek, mindenkit várunk szeretettel!ÉRDEKEL A CSALÁDI TÁRSASJÁTÉK DÉLUTÁN!

 

Forrás, képek: LOGIKO-P, Okosjáték, Játéktár, Galaxy Játékáruház

 

May Andi

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére