Jelenlegi hely

Indul a Monori Társasjáték Klub

2018. november 24-én indul a Monori Társasjáték Klub, a Monori Katolikus Plébánia Cserkészházában. A társasjátékozni szerető gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak nagy öröm ez, hiszen havi egy alkalommal (szombat délutánonként) családi, baráti körben új társasjátékokat próbálhatnak ki vagy éppenséggel a sajátjukat elhozva, akár új játékpartnerekkel játszhatnak, ismerkedhetnek, új barátságokat köthetnek. 
A klubba mindenkit szívesen látunk és várunk!

A társasjáték klub ingyenes! 

Segítségünkre lesz a LOGIKO-P társasjáték üzlet tulajdonosa, Kiss Katalin,  sok-sok társasjátékkal és profi társasjáték vezetéssel, tanítással. Már nagyon várjuk!

Kiss Kati minden társasozót/családot meglep egy  kedvezményes vásárlásra szóló kuponnal, amit  a LOGOKO-P társasjáték boltban tudunk beváltani, Vecsésen. 

Milyen társasjátékokat próbálhatunk ki az első alkalommal? 

Mutatunk egy pár játékot, persze a lista nem teljes, ezért mindenképpen érdemes lesz eljönni játszani.  Megfigyelhetjük játék közben, hogy milyen új játékkal játszik szívesen a gyerkőc vagy a család,  milyen játékot érdemes legközelebb megvenni, amivel mindenki szeret játszani. 
 

KALÓZKINCS
 


Játékosok száma:
 2-4 
Életkor: 6 éves kortól 
Játékidő: 45 perc 

Bújj a kincskereső kalózok bőrébe, és legyél Te az első, aki összegyűjti a 9 kincset a szigetekről a saját kikötőjébe! Ám ez nem olyan egyszerű, hisz mind tudjuk, a tenger olykor viharossá is válhat, így bármikor lecsaphat Rád (is) a tornádó! 
Vár a kaland, ki ne maradj belőle!


PILLANGÓ

Játékosok száma: 1-1 
Életkor: 6 éves kortól 
Játékidő: 15 perc 

A Pillangók 48 kihívása során a játékosnak a feladványnak megfelelően a táblára kell helyeznie a kirakó elemeket, majd egy fergeteges pillangó szárnycsapkodást kell előidéznie az elemek csúsztatásával. Fontos, hogy minden pillangó megkaphassa szárnyait! 


ÚTZÁR

 

Játékosok száma: 1-1 
Életkor: 6-10 éves fiúknak
Játékidő: 20 perc 

Kapd el a rablót, üldözésre fel! Zárd el a menekülő útvonalat, ne hagyd, hogy az autó tolvaj elmeneküljön! 


KAKAÓ

Játékosok száma: 2-4 fő 
Életkor: 8-99 éves korig 
Játékidő: 40 perc 

A Kakaó ideális bevezető játék a könnyed stratégiai társasjátékok világába. Törzsfőnökként az a feladatod, hogy kakaótermesztéssel és kereskedéssel vezesd alattvalóidat a hírnév és gazdagság felé! 

Tedd le egymás után a kezedből a munkáslapokat úgy,hogy minél több kakaóbabot takaríthass be a szomszédos,már letett ültetvénymezőkről, és add el a piacon a legjobb áron! 
Hogy ez mitől olyan nehéz? A pálya folyamatosan alakul, ahogy minden kör végén feltöltjük a területet dzsungellapokkal. 


FEELINKS

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól 
Játékosok száma: 3 játékostól 
Játékidő: 5-30 perc 

Az első társasjáték, ami csak az érzelmekről szól 

Hogyan élhetnénk nagyobb békességben, harmóniában egymás mellett? Hogyan tudnánk megérteni, megismerni egymást, és elfogadni különbözőségeinket? Milyen szerepe van az érzelmeinknek az életünkben? Hogyan fejezhetnénk ki őszintén érzelmeinket anélkül, hogy ítélkeznénk mások felett, vagy mások ítélkeznének felettünk?
Számos, ezekkel a kérdésekkel kapcsolatos beszélgetés eredménye a Feelinks. 


SZÖRNYMÓKA

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól 
Játékosok száma: 2-8 játékos

Cuki szörnyek terjedtek el a királyság területén - ti, fejvadászok állhatjátok csak az útjukat! De csak a leggyorsabb vadász kap a királytól jutalmat…
A dolgotok az, hogy egymás után fedjétek fel a fegyverkártyákat, és amint minden szimbólum látható a felfordított kártyákon, lecsapni a szörnyre!
Akinek elsőként sikerül, foglyul ejti azt - és már jöhet is a következő szörny! Vajon kinek sikerül a legtöbb szörnyet befogni?


FLAMME ROUGE

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól 
Játékosok száma: 2-4 játékos 
Játékidő: 30-60 perc 

Utazz vissza a kerékpározás hőskorába, éld át a nagy versenyek izgalmát! 
Könnyen tanulható játék, mely garantáltan az asztalra varázsolja a kerékpárversenyek izgalmát! 
Már látszik a vörös zászló, az utolsó kilométer következik! Szedd össze maradék erődet egy utolsó hajrához, és száguldj át elsőként a célvonalon a hírnévért! 


MARRAKECH

Ajánlott korosztály: 6 éves kortól 
Játékosok száma: 2-4 

Óriási a sürgés-forgás, izgalomban ég az egész bazár: ma van a szőnyegpiac nagy napja! Hamarosan kihirdetik a legjobb kereskedő nevét! 
Aki más szőnyegére lép, az fizet, mégpedig annyit, ahány mezőt lefednek az egymással összefüggő saját szőnyegek. 
A játék végén az így gyűjtött vagyonhoz hozzáadjuk a saját szőnyeggel fedett mezők számát, és az nyer, akinek így a legtöbb pontja van.


AZUL

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól 
Játékosok száma: 2-4 játékos 
Játékidő: 30-45 perc 

I. Mánuelt, Portugália királyát rabul ejtették az Alhambrában látott gyönyörű, színes csempék. Felszólította országának mestereit, hogy királyi palotáját, mely Evorában áll, ilyen szép díszítéssel lássák el.
De ki lesz vajon az, aki legügyesebben választ a mozaikgyárak készletéből, gyakran vetélytársai orra elől halászva el az azok által kinézett darabokat? Ki tudja a vetélkedésben a legszebb, legértékesebb falat összeállítani, amellyel elnyeri a király bizalmát és ezzel a megbízást, hogy a királyi palotát ő díszítse?


De még ez a lista sem teljes: Tokió királya, Flamme rouge, Candy palace, Marrakech, Dixit, Szuperfarmer, Concept, Szörnymóka, Imagine, Időzített bomba, Hanamikoji, Bandido, Cortex, Set, Dobble, Sushi go!, Quarto, Kalózkincs, Zingo, Qin, Azul, Between to cities, Kakaó, Longhorn, Feelinks, Niwa, Patchwork, Lemming, Aranyásók...

Ezek mellett az egyszemélyes készségfejlesztők is velünk lesznek, mint pl Rush Hour, Camelot jr, Útzár, Pillangók...

Gyertek, mindenkit várunk szeretettel!ÉRDEKEL A CSALÁDI TÁRSASJÁTÉK DÉLUTÁN!

 

Forrás, képek: LOGIKO-P, Okosjáték, Játéktár, Galaxy Játékáruház

 

May Andi

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Friss: Sokan érdeklődtetek, és igen, Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére