Jelenlegi hely

Kapcsolat - Monorimami

E-mail: monor@imami.hu   -   Telefon: 06/20 382-9638   -   Impresszum
 

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntünk a Monoron és környékén élő családok számára létrehozott weboldalon!

A  monor.imami.hu honlap 2016 szeptemberében indult azzal a céllal, hogy praktikus és mindenekelőtt helyi információkkal segítse az itt élő kismamákat, gyermeket nevelő szülőket; valamint, hogy lehetőséget biztosítson a bemutatkozásra a családokat érdekelhető helyi szervezeteknek és cégeknek.

A Monorimami vállalkozásként működik, azzal a céllal, hogy megkönnyítsük a helyi családok mindennapjait. Olvasóink növekvő száma, és az is, hogy Te most itt vagy és olvasod ezeket a sorokat jelzi, hogy szükség van a Monorimamira, azaz a helyi igényeket kielégítő családi információs oldalra.

Sokáig igyekeztünk…. de ma már tudjuk jól, hogy ez a weboldal sosem lesz „kész”! Egyfelől mindig lesznek újdonsült szülők, akiknek már újabbak az igényeik; másfelől mindig újabb és újabb ötletek merülnek fel bennünk, amivel jobbá, hasznosabbá, tartalmasabbá tehetjük az oldalt. Ám, nem csak monori anyukaként”, hanem az "imami franchise" minden egyes tagja ezen dolgozik az országban.

Amit megígérhetünk Neked: 
 

Nálunk mindent megtalálsz, amire szülőként szükséged lehet!

 

mail Ha ötleted, észrevételed, kérdésed van, üzenj nekünk itt, vagy e-mailben: monor.imami.hu

enlightenedHa van egy jó terméked/szolgáltatásod, amit szeretnél megismertetni a családokkal, lapozd át hirdetési ajánlatunkat. 

heartHa családokkal foglalkozó szervezetként együttműködő partnert keresel, bátran kopogtass nálunk. Szívesen csatlakozunk minden olyan kezdeményezéshez, ami a családok előnyére válhat!

yes Börzézni szeretnél, megválnál használt gyerekholmijaidtól, és ehhez ingyenes fórumot keresel? Facebook börzés csoportunkat itt találod: Monori anyukák online baba és gyerekholmi börzéje

smiley Friss cikkek, aktuális programok és minden, ami Szülőknek, Családoknak, Gyerekeknek szólhat: Facebook Monorimami

 

Köszönjük, hogy Te is velünk tartasz!

 

A Monorimami: Andi
 
 
Az alábbi Üzenet űrlap segítségével jelezheted, ha az oldal bármely szolgáltatásával vagy tartalmával gondod adódik. Ugyanitt szívesen veszünk minden észrevételt, javaslatot, kritikát. 
Milyen ügyben fordulsz hozzánk?

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére