Jelenlegi hely

Vicces történetek kínos helyzetekről, amikor a gyerekek a szülőket rajtakapták

Szinte mindenki hallott már a társaságában egy-egy kínos szitut vicces sztoriként mesélve, ahogy majdnem rajta kapta őket a gyerek. Mert van az a helyzet, amikor eltervezitek, elrendeztek mindent, és a legnagyobb gyorsasággal elaltatod a gyereket, majd ő édesdeden el is alszik, mélyen, nagyon mélyen...

Majd vártok, és vártok, és amikor úgy gondoljátok, hogy most már tiszta a terep, hiszen a gyerek legalább 1 órát alszik még, nem lacafacáztok egymásnak estek, és akkor egy ártatlan szempárra lesztek figyelmesek az ajtóban, aki csak annyit mond utána: tudom ám mit csináltatok... :)

via GIPHY

Vicces történetek kínos helyzetekről, amikor a gyerekek a szülőket rajtakapták

Olvasóink tollából:

Bújócska

"3 évesek voltak az ikreink és a szokásos délutáni alvásuk következett. Édesen néztük őket apával ahogy aludtak: ők a mi szerelmünk gyümölcsei... És akkor apával sejtelmesen egymásra néztünk, már mindketten tudtuk mi lesz ennek a folytatása. Uzsgyi be a hálószobába és néma csendben elkezdtük szeretni egymást. Az ajtót nyitva hagytuk résnyire, hogy ha valamelyik felkelne, akkor meghalljuk az ő szobájuk ajtajának nyitását.

Nagyban elvoltunk a takaró alatt (apa felül), amikor egyszer csak mindkét gyerek ott állt az ajtóban. Apa rögvest rám feküdt, így teljes takarásban voltam: Anya hol van? - Szólalt meg az „egyeske. Kiment a mosdóba - válaszolt apa (persze én a takaró alatt majd meg fulladtam a súlyától és a röhögés visszafojtásától) majd „egyeske” elindult megnézni a wc-n, de „ketteske” egy gyors lépéssel máris ott termett az ágyunk mellett, felrántja a takarót és kiabál: Gyeje Dodó vissza, itt bújt el!" - M. Anna, 42

Birkózás

"A már 5 évesem még mindig igényelte a délutáni alvást, mivel én a gyerekkel aludtam éjszaka, így sokszor ilyenkor oldottuk meg. Apával épp a hálónkban voltunk, nagyon-nagyon szerettük egymást (és nagyon-nagyon szerettünk volna már kistestvért…) amikor meghallottuk, hogy nyílik az ajtó, de már bent is volt.

Azt sem tudtam, hogy ugorjak le róla, és hirtelen akkorát ugrottam, hogy leestem az ágyról. Petya megszólal, - apa te meg mit csinálsz? Én a röhögéstől válaszolni sem tudtam, de apa csak egyszerűen legyintett: Birkózunk anyáddal és én győztem. Erre Petya felugrik az ágyra: Én is jövök!!!" - Petra, 27

Körömvágás extra

"Nyaralni voltunk, épp az éves családi nyaralásunkat töltöttük szüleimmel, anyósomékkal, meg a sógoromékkal és a 3 gyerekükkel. Ebéd után mindenki visszavonult a kis szobájába csendespihenőzni. Nálunk is elaludt a gyerek a pótágyon, mi pedig bár ilyet még nem csináltunk, de most mellette történt meg a dolog, vagyis csak akartuk volna.

Épp, hogy belekezdtünk volna a játékba, máris felébredt az uraság, hogy szomjas. Én apa lábánál, apa az enyémnél, mire megkérdezi: Ti mit kerestek? Én hirtelen csak annyit mondtam, hogy – Le akarom apa lábáról vágni a körmöt. - De nincs is nálad csipesz! Aztán kuncogás közben közöttünk elaludt. Este a vacsoránál, apósom megjegyezte: Vacsora után csak annak jár fagyi, aki ebéd után aludt! Erre a fiam felkiált az egész család előtt: Akkor én ehetek, aludtam, miután anyáék szexeztek egyet! Nem tudtam, hogy röhögjek vagy elsüllyedjek inkább a nagyszülők előtt!" - S.K.Luca, 36

Neked is van egy vicces sztorid? Írd meg nekünk!

Makai Marianna

- Kecskemétimami -

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ásd bele magad!

Ásd bele magad!

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 15.Korcsoport: 9. - 12. osztályos diákoknak

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére