Jelenlegi hely

Szereted a Monorimamit? Ha igen, így nem maradsz le a cikkeinkről!

Szóval, ha szereted a Monorimamit, ha érdekesnek találod a cikkeinket, ha fontosak számodra a családokat érintő helyi híreink, vagy ha nem szeretnél lemaradni egy jó monori és környékbeli családi programról, akcióról, lehetőségről, akkor jelöld be Facebook oldalunkat, hogy követed, egyébként sajnos nem fogsz tudni értesülni ezekről a hírekről. 

Biztos hallottad, a csapból is szinte ez folyik, hogy a Facebook megváltoztatta az elérési lehetőségeket, ezért már nem elég, ha lájkolsz egy oldalt, követőként elsőként kell jelölnöd.

Egy kattintás az egész, kérlek jelöld be az oldalunkat most!

Ennyi az egész: Felmész a Monorimami Facebook oldalra a „Követés” lenyíló fülre rákattintva legördül egy lista, és ott választd ki a „Megjelenítés elsőként”. És kész.
 


Állítsd be most! Itt egy kattintással megteheted!


Tudod, hogy csakis olyat osztunk meg, ami a nőket, anyákat, apákat vagy gyerekeket érintő érdekes tartalmak. Hisz szeretnénk neked megmutatni, milyen az anyaság, és milyen Monor és környéke, ha már gyermeked van. Milyen itt élni gyermekkel családosan, megmutatni úgy, ahogy mi látjuk, és benne mindent, ami értéket képvisel egy édesanyának.

Köszönjük, hogy követsz bennünket! Maradj velünk továbbra is, és szólj hozzá posztjainkhoz bátran, örülünk a kommenteknek, a különböző nézőpontoknak, a kulturált vitának.

 

Szeretettel:

May Andi

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Partnereink