Jelenlegi hely

Hirdetési ajánlat

 

Komplex népszerűsítés

Monorimami weboldal 

2020

A Monorimami információs portál hatékony népszerűsítési formát nyújt a monori és Monor környékén élő gyermekes családokat megszólító cégeknek. Olvasóközönségünk a várandós és kisgyermekes szülőkön túl kiterjed az óvodás, általános és középiskolás korosztályt nevelőkre is. 

Mottónk: „Minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!”

Portálunkon olvashatók Monor legfrissebb, családokat, kismamákat és nőket érintő hírei, eseményei, programjai, és minden olyan információ, ami nélkülözhetetlen e célcsoport számára. Oldalunk tematikus aloldalakból épül fel, megkönnyítve olvasóink számára a gyorsabb információkeresést. Folyamatosan frissítjük, figyelembe véve olvasóink igényeit, folyamatosan követve az év fontos időszakait.  (tanévkezdés, szünetek, ünnepek, stb..)

Látogatóink elsősorban Monorról és vonzáskörzetéből kerülnek ki. Oldalunkat havonta több, mint 9 ezer szülő, valamint pedagógusai keresi fel, így látogatószámával a hírportálok közül is egyedülálló elérést tud biztosítani. Hírleveleinket hetente közel 700 szülő kapja meg email fiókjába. A Monorimami az országos Imami-hálózat tagja (www.imami.hu), így országos kampányokat is le tudunk bonyolítani.

Folyamatosan növekszik hírlevél-olvasóink, valamint Facebook-oldalunk látogatóinak száma, sikeres online kampányaink és rendezvényeink jelzik eddigi tevékenységünket. 

A Monoriamami az információkat logikus és átlátható elrendezésben, letisztult, modern, gyors, olvasmányos és mobilbarát formában mutatja be.
 

ONLINE MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK
A MONORIMAMI WEBOLDALON

A honlapunkon való megjelenésnek két formáját kínáljuk:

kiemelt népszerűsítés (gyorsan, sok szülőhöz jut el az ajánlat)

folyamatos népszerűsítés (biztosítja, hogy a szülők mindig megtalálják honlapunkon).

A kettő kombinációja a leghatékonyabb.
 

Kiemelt népszerűsítés

Akkor javasoljuk, ha gyorsan, sok szülőhöz szeretné eljuttatni ajánlatát. (Például szezonális akciók, új termékek/szolgáltatások, rendezvények, költözés, stb.) 

Fejléc banner 800x150 pixel

Tartalom feletti banner 800x150 pixel

Tartalom feletti banner 800x300 pixel

PR cikk/ interjú/ sajtómegjelenések a Hírekben
(Karakteri megkötés nincs. Elhelyezhető maximum 3 kép, videó, elérhetőségek, linkek.)Kategóriás megjelenés

Tevékenységnek megfelelő egy vagy több címszó alatti megjelenés/bemutatkozás szövegesen, képekkel a Különórák, Információk, Ajánló vagy a Babát várok almenüben.


Hírlevél

A Monorimami levelei eltérnek a megszokott hírlevelektől. Személyes, egyedi hangvételű, baráti leveleket küldünk, a sok hasznos helyi információt és az aktuális családi programokat olvasóink egyenesen az email fiókjukba kapják. Hírlevelet hetente egy alkalommal küldünk. (A szöveg hosszúsága 500-700 karakter + link. Kép elhelyezésére nincs lehetőség. Kiküldés ideje csütörtök, anyagleadás határideje kedd éjfél.)


Ajánljuk figyelmébe helyi és országos, tematikus kampányainkat, mellyel további vásárlókat, ügyfeleket szerezhet.  (Levél a Jézuskának, Nyerj kirándulást osztályodnak! Legyél Te is Fittmami! Különóra körkép, Nyári tábor körkép, Strandkörkép stb.)
 

Tervezzen velünk!

Az Ön számára legkedvezőbb, egyedi ajánlat kidolgozásáért 

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

vagy keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

 Mobil: +36 20 382 9638

 E-mail: monor@imami.hu

 

Célunk a Monoron és a környéken élő családok minél teljesebb körű tájékoztatása, ennek érdekében gyermekes családoknak, kismamáknak szolgáltató, illetve részükre termékeket értékesítő vállalkozásoknak díjmentes bemutatkozási lehetőséget biztosíthatunk minimális adattartalommal. Az ingyenes bemutatkozás lehetőségéről és a minimális adattartalom köréről a honlap üzemeltetője minden esetben egyedileg dönt.  

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Még nem tudtál választani, idén milyen stílusban legyen az adventi dekoráció? Nézd meg ajánlónkat, biztos gyorsan megjön az ihleted!
Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Adventi ajtóra, ablakra való ünnepi dekorációkhoz hoztunk rengeteg inspirációt a klasszikustól a rendhagyóig. Karácsonyi trendkalauzunk az ajtódíszekből, kopogtatókból nyújt alapos válogatást. Sőt, akasztókból is készültünk!
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Egy kicsi falu különleges látnivalója – Idén is látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 74. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Hogyan ünnepeljük a Márton napot gyerekekkel?

Hogyan ünnepeljük a Márton napot gyerekekkel?

A Márton nap rengeteg, izgalmas, közös program lehetőséget ígér a családoknak. Összegyűjtöttük a legjobbakat, melyeket a kicsik is élvezni fognak. Vannak kimozdulósak és együtt, otthon kuckózósak egyaránt. Lássuk!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére