Jelenlegi hely

11 rémisztően jó családi program Halloweenre

Tökfaragós, kincskeresős, játszóházas, bátorságpróbás, boszikonyhás, mesesarkos programok várnak benneteket Monortól Veregyházig, Budapesten és Budakeszin is, október 27 - november 1. között.

III. Halloween egy szörnyen jó buli Monoron
október 28.

 

Délutántlól szörnyen jó bulira vár Kriszti és Dia boszi mindenkit jótékonysági sütivásárral, kézműves foglalkozással, arcfestéssel, mesesarokkal, rémisztő állatokkal, tökversennyel Monoron a Kis-tónál. 

Happy Halloween a Piczinke Póniudvarban
október 7 - 28.

Csöppenj egy valódi, izgalmas mesébe, ahol Te leszel a főhös! Életre keltjük a szereplőket, megálmodjuk a saját csodaországunkat. Indulj el a kalandokkal teli útra és fejtsd meg Piczinke rejtvényünket. Az interaktív mese mellett tökvásárral is készülünk. Irány a boszorkányok kuckója is, ahol mindenféle vicces portéka vár a gyerekekre. Halloween programunk nem ijesztő, kisebb gyermekeknek is ajánlott.

Kincskereső Halloween kaland a Városligetben
október 27 - november 5. 

Különleges kalandot kínálunk az év egyik legizgalmasabb ünnepére. Halloween játékunkat családoknak készítettük, 6-12 éves gyerekekkel. A Városliget bizonyos részén különösen sok démon rejtőzik szobrokban, fákban, épületekben. Ha ügyesen oldjátok meg a feladatokat, ti is megismerhetitek őket!

Frászday Halloween Party 2023
október 27.

Bűvészshow, jelmezes felvonulás, tökfaragó verseny, flashmob, tűzzsonglőr show, arcfestés várja a gyerekeket. 

Halloween az Állatkertben 2023
október 27.

Látványos tűzzsonglőr bemutatókat nézhetek meg több helyszínen is az este folyamán. Halloweeni állatbemutatóinkon borzonghattok, kézbe vehettek csúszómászókat és ízeltlábúakat. Igazi kígyóetetést is figyelemmel kísérhettek és állati csontokat tapizhattok, majd a bátorságotokat is próbára tehetitek A Pálmaparkban rémkeresésbe is bekapcsolódhattok és a Tündérkertben mesebeli lényekkel szelfizhettek. A Kisszikla sötét barlangjában mágikus játékokban lehet részetek. A Banyáink sokévszázados tapasztalataikat osztják meg veletek a Banyatanyán, ahol betekinthettek jövőtök rejtelmeibe is.

Tökös nap - kertészkedés gyerekeknek a Füvészkertben
október 28.

A program célja, hogy közelebb hozza a gyerekeket a természethez. Játékosan, észrevétlenül tanulnak a gyerekek, a növényekről, élővilágról tapasztalás útján. A közös kertészkedés olyan gyerekkori élmény, amire mindig emlékezni fognak.

Rémes este a Medveotthonban
október 28.

bonzongató labirintus a mosómedve kifutó mögötti erdős területen, ahol koporsók, szellemek ???? és sírok között bóklászhatsz, be lehet nevezni otthonról hozott kifaragott tökökkel a Szépségversenyre, tartunk evőversenyket - zombiujjakat fogunk rágcsálni és számíthattok a szellemvasútra is, ahol szem nem mard szárazon....

Töklámpás Fesztivál a Hősök terén
október 28. 

A résztvevők magukkal hozzák otthon faragott Halloween töklámpáikat. 21:00 órakor, mindenki fogja a lámpáját és csendben-rendben hazamegy. Ez nem csak egy Töklámpás fesztivál...

Halloween Party a Mazsola Játszóházzal
október 31.

Játszózug, szörnykereső, sikolyszoba, nyomdamóka, nagyméretű táblajákékok. Jelmezverseny és Dj Dominique - minidisco gyerekeknek.

Halloween a Budakeszi Vadasparkban
október 31.

Október 31-én megnyílnak a Vadaspark kapui, hogy minden érdeklődő egy hátborzongató és izgalmakban gazdag éjszakát tudjon eltölteni erdei környezetben. Róka látványetetés, állati Jó Bemutató, gyerekbarát halloweeni szakvezetés, medve és farkas látványetetés.

Gyömrőtök és Rémhalloween 2023
október 31.

Rémgyűjtó kaland: Az Infópultban kérhettek pontgyűjtő lapot az öt játékhoz, és a kihívásokat teljesítő lurkókat cukorkákkal jutalmazzuk! Lesz TökBowling, Pallón egyensúlyozás, Célbalövés, Boszikalapra dobás és Sikítóverseny is! Jelmezverseny, tökfaragó verseny, szelfigép. 

- Monorimami -

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére