Jelenlegi hely

3 ok, hogy miért válaszd a monori FröccsSzombatot

Július 31-én, idén második alkalommal hozza el a FröccsSzombat a fesztiválhangulatot Monor belvárosába. 


Fotó: Török Árpád/Monori Pincefalu

Lássuk, miért is lesz érdemes kimenni a FröccsSzombatra?  

  1. A rendezvény nem az ivászatról szól, (bár annak is helye lesz természetesen vagy inkább szerencsére?) Elsősorban ez egy közösségi esemény, a közösségi élményért érdemes elmenni, ahol a bor mellett a szervezők a családok szórakoztatására is gondoltak.
     
  2. A főtéren két koncert is lesz. A színpadot a megszokott helyen, a Szent István téren állítják fel, ahol 18:30-kor Hegedűs Boglárka és Kiss Károly László fognak fellépni, majd 20:00 órától Have Rock koncerttel zárulnak a zenei programok. 
     
  3. Aminek én legjobban örülök (persze a jó bor mellett), hogy a családokra is gondoltak a szervezők: lesz interaktív koncert gyerekeknek Tamás Éva Játéktárával, arcfestésre várják a kicsiket és a kicsit nagyobbakat, lesz kézműves foglalkozás is, amivel a Nagycsaládosok Monori Egyesülete készül a családoknak! 

Természetesen a gasztronómiáról se feledkezzünk meg, idén is várnak mindenkit, hiszen a finom falatok jól jönnek egy két pohár bor után.

Keressük a helyszínen a Monori Városszépítők önkéntesei által varrt egyedi textil szatyrokat, aminek befolyt adományából facsemetéket vásárolnak, ősszel pedig egy közösségi faültetés keretében elültethetjük, közösen szépíthetjük városunkat.


- Monorimami -  

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére