Jelenlegi hely

Anya, kinőttem! - Indul a Baba-mama Közösségi Vásár Gyömrőn!

Úgy nő a gyermeked, mint a gomba és kinőtte a nyári, őszi ruhácskáit? A szezonális ruhatárcsere nem feltétlenül jár nagy kiadással, ha kilátogatsz augusztus 27-én Gyömrőn az első Baba-mama Közösségi Vásárra a régi Művelődési Házba. 

Kredits-Hoffer Kata főszervező anyuka keresett meg minket az "Anya, kinőttem!" új Baba-mama Közösségi Vásár hírével, és szerkesztőségünk örömmel osztja meg ezt a szuper közösségi eseményt.

Hogyan jött az ötlet a Baba-mama vásár szervezésére?

Nagyjából egy éve érett bennem az elképzelés, és most néhány hónapja kezdtem el a szervezést, melyhez az egyik legrégebbi barátom is betársult.

Mindketten kisgyermekes anyukák vagyunk, és mint olyanok, megismertük a gyerekek ruháztatásának rengeteg sarkallatos pontját.

Miután rádöbbentünk, hogy mennyire drága egy-egy teljesen új méretet betárazni szezononként, és szembesültünk a fast-fashion babaruhák áraival, egyből észre kellett vennünk azt a tényt is, hogy egy totyogónál a napi 2-3 szett ruha is kevés sokszor.

Ekkor kezdtem el én is – mint a legtöbb anyuka – a Marketplace-t bújni éjszakánként. Habár imádtam azokat a kincseket, amiket ott leltem, és rengeteg ruhát tudtam a bolti ár töredékéért venni, de még szép állapotban beszerezni, a rengeteg keresgélés, postára szaladgálás azért sokat elvett az egyébként elég kevés (ezzel azt hiszem majd minden anyuka azonosulni tud) szabadidőmből.Közben a kislányom is cseperedett, lassan kialakultak teljes kinőtt méretekből álló ruhakupacok, így az eladók sorába is be kellett állnom. Ezen az oldalon, ha lehet, még több energia befektetéssel járt a procedúra, hisz a ruhákat csoportosítani, fényképezni, hirdetni kell, majd ruhadarabonként elvinni őket valamely csomagfeladó pontra.

Az egyetlen számomra nem „terhes” rész az érdeklődő anyukákkal történő beszélgetés volt, ezt kimondottan élveztem minden alkalommal.

Végigjártam én is a folyamatot, és közben azt láttam, hogy rengeteg anyuka jár velem egy cipőben, ezáltal folyamatosan érlelődött bennem a gondolat, hogy lehetne ezt egyszerűbben, lehetne ezt élvezetesebben.

Végül megszületett az „Anya, kinőttem!” Közösségi Vásár gondolata, melyet gyömrői lakosként, itt a városunkban képzeltem el megvalósítani. A névválasztás pedig a 2 éves kislányomnak köszönhető, aki mostanában nagyjából hetente állít oda hozzám azzal a felkiáltással, hogy „Anya! Én ezt kinőttem!”

A régi Művelési házzal nagyon gördülékenyen mentek az egyeztetések, így szerintem egy igazán szuper helyet találtunk a vásár lebonyolításához, ahol kényelmesen, nyugodt és igényes környezetben, de mégis központi helyen, bárki számára elérhetően megtalálhatóak leszünk.

Anya, kinőttem!  Baba-mama Közösségi Vásár 
2022. augusztus 27. szombat, 10:00 - 16:00 között.  Prause József Közösségi Ház - Gyömrő, Szent István út 65.

Mit érdemes tudni annak az anyukának, aki árusítani szeretne?

Ez egy tematikus vásár, csak tiszta, szép állapotú használt baba- és gyermek ruhákat, cipőket, játékokat, és egyéb gyermekneveléshez szükséges kellékeket tudtok árulni.  Az árszabást mindenki a maga belátása szerint intézi, de árcímkével célszerű ellátni a ruhákat.

Tőlünk egész napos asztalbérleti jogot vásárolhatsz (a helyszínt, és azon belül az asztalt egy székkel mi biztosítjuk) 3.500,- forintért, minden egyebet mi intézünk, más dolgod nincs, mint hozni az eladni kívánt árukat!

Mivel várjátok a családokat?

A helyszínen lehetőség lesz szoptatni, pelenkázni, a kicsit nagyobbaknak pedig játszósarokkal készülünk. A jövőben, ha érdeklődés mutatkozik rá, tovább fogjuk bővíteni a gyerekeknek szánt programok listáját, illetve az anyukák relaxációját is igyekezni fogunk tovább segíteni.
Bízom benne, hogy mindenki számára örömet tudunk okozni ezzel a lehetőséggel, hisz ez nekem valóban egy szerelem projekt.

 


Facebook: Anya, kinőttem - Gyömrő
Facebook esemény


Kredits-Hoffer Kata
főszervező

 

Jó kincsvadászatot kívánunk! 

Ha tetszik a cikk, oszd meg másokkal is, hogy ők is olcsóbban jussanak klassz baba-mama holmikhoz!


May Andrea
Monorimami


Listakép, plakát - Kredits-Hoffer Kata

 

 

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

50 év a Hortobágyi Pusztán

50 év a Hortobágyi Pusztán

Pályázat típusa: alkotópályázat 3 - 18+ korosztályig több kategóriában Beküldési határidő: 2023. április 3.
Hímzett kötény, kiscsizma... 2023

Hímzett kötény, kiscsizma... 2023

Pályázat típusa: néptánverseny óvodás csoportoknak Beküldési határidő: 2023. március 21.
Janikovszky Éva meseíró pályázat

Janikovszky Éva meseíró pályázat

Pályázat típusa: 7-16 éves fiataloknak írói pályázat Beküldési határidő: 2023. április 12.
Ismered azokat a napokat? – avagy anyák home office-ban

Ismered azokat a napokat? – avagy anyák home office-ban

Ismered azokat a napokat, amikor már annyira felgyülemlik a fejed felett a tennivaló, hogy tudod, csak akkor végeznél vele, ha 3 napig alvás nélkül nyomnád?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére