Jelenlegi hely

Idén is nyílnak Monoron a világító adventi ablakok

Idén is kinyílnak Monoron a világító adventi ablakok, tegyünk esténként egy sétát, és keressük meg az ablakokat. Most ajándékot is kap, aki összegyűjt legalább 15 pecsétet. Játékra fel!

Decemberben 1-től karácsonyig minden nap kinyílik valahol Monoron adventi ablak, feldíszítve, kivilágítva. Duplázó ablakok is lesznek, összesen 29-et találhatunk az adventi séták során.  

A pecsételő lapot átvehetitek a Pillangó Könyvesboltban. 

Keressétek a kidíszített ablakoknál a pecsétet, és pecsételjétek le a lapotokat annál a számnál, amelyik adventi ablak alatt álltok.

Hogy kaphattok ajándékot?

Gyűjtsetek össze 15 pecsétet, fényképezzétek le a lapotokat és küldjétek el az adventiablaknyitasmonor@gmail.com e-mail címre. 

Figyelem, számít a gyorsaság is! A 3 leggyorsabb, aki elküldi a pecsétes lap fényképét üzenetben, értékes ajándékban részesül. De a lassabbak se csüggedjenek, igyekszünk mindenkinek vigaszdíjjal kedveskedni 


Jó játékot, békés készülődést Mindenkinek!

Forrás: Asztalos Réka Facebook eseménye

- Monorimami - 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére