Jelenlegi hely

Monori családgondozó lett a 2018-as év Családháló díj esélyese - támogassuk szavazatunkkal!

Többen találkozhattunk már Borbás Viktor nevével, aki a  Monor és Térsége Integrált Család- és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat családgondozója, valamint a Katolikus Karitász Monorierdői csoportjának vezetője.
Viktort a Családháló Magazin 2018 egyéni különdíjasaként Családháló díjra jelölte odaadó munkája elismeréséül.  

Most itt a lehetőség, hogy szavazatunkkal segítsük őt a Családháló díj elnyerésében!

A Katolikus Karitasz Monorierdői csoportja a Magyar Élelmiszerbankkal együttműködve oszt élelmiszert a hét minden napján a rászorulók számára Monoron, Monorierdőn és Csévharaszton.
Monorierdőn és Csévharaszton az ételosztás nyilvános, Monoron a Családsegítő és az Idősek Gondozóháza kapja az élelmiszer adományokat, majd onnan osztják tovább a rászoruló családoknak, idős embereknek.

A rászorultak a 0630/631-9382 telefonszámon tudnak érdeklődni, jelentkezni élelmiszer adományért, segítségért. 

Borbás Viktort és a Katolikus Karitász Monorierdői csoportjának tagjait az elmúlt héten a Váci Egyházmegye püspöke, Dr. Beer Miklós fogadta és köszöntötte munkásságuk elismeréseképpen. 


A  Családháló díj célja, nyilvános elismerésben részesíteni Magyarország legjobb intézményeit, szakembereit, akik munkájukkal a legtöbbet segítettek a gyermekeken, családokon.

A díj erkölcsi elismeréssel jár a Családháló olvasóinak jelölése és szavazata nyomán, majd a Családháló csapatának döntése alapján kerül kiosztásra ünnepélyes keretek között a Budapesten megrendezésre kerülő díjátadó rendezvényen.

Február 15-én este indul a 2018. évi Családháló díj szavazási időszaka. Szavazatot leadni
a Családháló honlapján lehet február 18-ig, 24:00-ig.

 

 

A kategória, amire a monori jelölés érkezett, és akire szavazni tudtok:

2018 egyéni különdíjasa kategóriában: Borbás Viktor - Monor és Térsége Integrált Család- és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat családgondozója. 

SZAVAZOK

 

May Andrea

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére