Jelenlegi hely

Mutatjuk az 5 leginkább praktikus számítógépasztalt

Számítógépasztalt közel sem olyan egyszerű választani, mint elsőre gondolnánk. Ez az asztal lesz az iroda vagy az otthoni munkahely központi bútordarabja. A számítógépasztalokat úgy tervezik, hogy a számítógépet, a kábeleket és a perifériákat kényelmesen el lehessen helyezni rajtuk.

A jó számítógépasztal mellett komfortos érzéssel lehet dolgozni

A választás során fontos szempont, hogy legyen elég hely az asztalon a papírmunkák elvégzéséhez, illetve a gyerekek számára a tankönyveknek. Fontos, hogy a szükséges eszközök úgy legyenek elhelyezhetőek az asztalon, hogy minden kézközelben, elérhető távolságban legyen. Továbbá elengedhetetlen, hogy az élzárása legyen kellően tartós. Ez azért fontos, mert így nem pereg le róla a fólia. Mindemellett elengedhetetlen szempont, hogy könnyen tisztán tartható legyen, valamint passzoljon az adott helyiség stílusához.

Ha irodába kerül az íróasztal, akkor azt a szempontot is figyelembe kell venni, hogy az ügyfelek is tudják használni, azaz legyen elég hely arra, hogy esetleg adatlapot töltsenek ki vagy dokumentumokat írjanak alá rajta. Szóval fontos, hogy elférjen az asztalon a számítógép, az iratok, a könyvek, a dossziék, de mindemellett munkafelület is maradjon. Továbbá elengedhetetlen, hogy az íróasztal munka közben lehetővé tegye a megfelelő testtartást. Ehhez fontos, hogy kiváló minőségű legyen az asztal, illetve a klaviatúra magassága. Mindemellett a monitor elhelyezése is fontos. Akkor jó a számítógépasztal, ha komfortos érzéssel lehet mellette dolgozni. Számítógép asztal napjainkban már mindenféle színben, méretben és stílusban beszerezhető, például a https://www.butor-mirjan24.hu oldalról.

Az 5 leginkább praktikus számítógépasztal

Következzen az öt leginkább praktikus változat. Népszerű számítógépasztal, amelynél van egy billentyűzettartó. Ebben az esetben az egér és a billentyűzet nem foglalja az asztalon a helyet, azonban a monitor az asztallapra kerül. A billentyűzettartós íróasztalok is kaphatóak polcokkal, illetve fiókokkal ellátva.

Praktikus megoldásnak bizonyulnak a polcos számítógépasztalok is. Ezek az univerzális íróasztalok nemcsak a billentyűzet és az egér számára biztosítanak külön helyet, hanem a számítógépnek is, valamint a monitor polcra helyezésére is van lehetőség. Ezeknél a változatoknál a kábelek elvezetése is professzionális módon lehetséges. Amennyiben a polcos megoldás sem biztosít elegendő tárolót, kiegészíthető a kombináció egy íróasztal-konténerrel.

Ha nem kerül számítógép az asztalra, csak egy laptop, akkor egyszerűbb asztal is választható. Nem kell, hogy billentyűzettartóval, monitorpolccal, illetve számítógépház-tartóval legyen ellátva. Elegendő egy olyan változat, amely csupán néhány fiókot tartalmaz, illetve rendelkezik kábelelvezetővel.

Eddig egyenes íróasztalokról volt szó, most pedig következzen a sarok íróasztal. Ez a változat kompakt megoldást nyújt billentyűzettartóval, fiókokkal és polcokkal. A gyerekek számára érdemes olyan íróasztalt választani, amely komóddal is el van látva. A komódban kényelmesen elférnek az iskolai holmik, a tankönyvek és a füzetek.

Továbbá a gyerek íróasztal esetében is fontosak a méretek, hiszen megfelelő komfortot kell biztosítania a gyermek számára. Továbbá elengedhetetlen, hogy minden kézközelben lévő távolságra legyen elhelyezhető. Mindemellett természetesen fontos, hogy a kiválasztott asztal passzoljon a gyerekszoba stílusához. Bármelyik változatra esik is a választás, feltétlenül szem előtt kell tartani, hogy a lábtérnek tágasnak kell lennie. Ha a lábak nem férnek el kényelmesen, az sajnos hosszú távon komoly kellemetlenséggel járhat.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére