Jelenlegi hely

Startszámlával rendelkező gyermeknek ad egyszeri kiegészítő támogatást Monor Önkormányzata

Startszámlával rendelkező babáknak egyszeri, 10.000,- forint kiegészítő támogatást nyújt Monor Önkormányzata. Startszámla szerződésen kívül feltétel, hogy a gyermek és családja monori bejelentett lakcímmel rendelkezzen, és a család életvitelszerűen Monoron éljen. 

Igényléshez szükséges:

 • A kérelemhez mellékelni kell a szülőnek a Start-számla megnyitására a számlavezetővel megkötött megállapodását, szerződést vagy a számlavezető által a Start-számla vezetéséről kiadott olyan igazolást, amely tartalmazza a Start-számla vezetésének tényét, a gyermek és a szülő nevét
 • A kiegészítő befizetést a szülő – függetlenül a gyermek Start-számlájának megnyitási idejétől – a gyermek születésétől számított egy éven belül igényelheti az Önkormányzattól. A határidő jogvesztő.
 • A Startszámla számlaszámát
 • gyermek születési anyakönyvi kivonata (a kiegészítő támogatást a gyermek egy éves koráig 
 • személyi okmányok
 • mindkét szülő aláírását tartalmazó igénylés
   

Benyújtás helye:

Polgármesteri Hivatal - Monor, Kossuth Lajos u. 78-80. 1. emelet 111. szoba 
Ügyintéző: Árvai Krisztina
Közvetlen telefonszám: 0629/612-344

Ügyfélfogadási időben vagy az Önkormányzat információs pultjánál is leadható az igénylés. 

A kiegészítő befizetésre való jogosultságot a Polgármester határozattal állapítja meg. A kiegészítő befizetésnek a gyermek Start-számlájára történő teljesítéséről a Polgármesteri Hivatal gondoskodik.


Kérelem Startszámlára történő önkormányzati kiegészítéshez

 

Forrás

Listakép: Pixabay

   

   

   

  Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
  Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

  Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

  Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Neked ajánljuk!

  „Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

  „Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

  Statisztikák szerint kb. 1,2 millió kamasz él ma Magyarországon, életkoruk 12-20 év között van. Ez azt jelenti, hogy kb. két millió szülőt érint az ő életük és problémájuk.
  "Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

  "Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

  Szombaton a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek és a velük érkező 18 éven aluliaknak kinyithattak a mozik. Vagyis a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében ülhetnek be a filmekre. Vagy tucatszor elolvastam ezt a két mondatot... na ne már!!!
  Májusi bakancslista

  Májusi bakancslista

  Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
  Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

  Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

  Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 

  Partnereink

  Ugrás az oldal tetejére