Jelenlegi hely

Új játszótér és élménypark épül Monoron, a Szent Orbán téren

A Strázsa-hegy főterén élménypark és játszótér építése kezdődött, ezzell a város turisztikailag fejlődő részén egy új közösségi tér kialakítása valósul meg.

A játékok ütéscsillapító felületen kerülnek kialakításra, lesz szöcske mászóka, rugós tigris játék, egyensúlyozó krokodik, kettes hinta és madárkás padok a gyerekeknek.

A felnőtteket piknik asztalok, padok, rönkfa ülőbútorok várják majd, a tájékozódás segítésére táblákat helyeznek ki. 

A világítást napelemes lámpatestek szolgáltatják majd, kihelyezésre kerülnek hulladéktárolók, a munka folytatódik majd sétányok kialakításával és növények telepítésével. 

 

A VP6-19.2.1.-41-2-17 és VP6-19.2.1.-41-4-17 azonosítószámú támogatásból megvalósuló fejlesztésnek köszönhetően a helyi kiránduló lakosok és az egyre sűrűbben érkező turisták számára is vonzóbb célpont lehet városunk.

A két komponensből álló, összesen 25 millió forint támogatást várhatóan önrésszel is kiegészíti az önkormányzat. Az így kialakuló élménypark fontos szerepet játszik majd a térség legnagyobb boros eseményének, az évente több ezer vendég által látogatott Borvidékek Hétvégéje rendezvény megtartásában is.


Forrás, kép: monor.hu

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

Statisztikák szerint kb. 1,2 millió kamasz él ma Magyarországon, életkoruk 12-20 év között van. Ez azt jelenti, hogy kb. két millió szülőt érint az ő életük és problémájuk.
"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

Szombaton a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek és a velük érkező 18 éven aluliaknak kinyithattak a mozik. Vagyis a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében ülhetnek be a filmekre. Vagy tucatszor elolvastam ezt a két mondatot... na ne már!!!
Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére