Jelenlegi hely

Jön Dr. Máté Gábor "A Trauma bölcsessége” című díjnyertes filmje magyar szinkronnal!

Csatlakozz több ezer emberhez, és nézd meg a magyar szikronos premiert március 2-án ingyen!  A film rendkívül inspiráló, és segít abban, hogy mélyebben megértsd és elfogadd a saját és mások életében zajló folyamatokat.

A dokumetumfilmet a világon már milliók nézték meg. Március 2-án magyar szinkronnal is elérhető lesz, hogy olyan új nézőpontot kínáljon, amely átformálhatja és megújíthatja világképünket és hozzáállásunkat az élethez.

A film ingyenes, de regisztrációhoz kötött . A kezdéstől számítva még 5 napig ingyen hozzáférhetsz.

A film arra ösztönöz, hogy
- mély együttérzéssel és rendíthetetlen szeretettel fogadd el emberi természetedet,
- elutazz legmélyebb sebeid gyökeréig és indulj el a gyógyulás felé vezető úton,
- megkérdőjelezd, hogyan tekintesz a hajléktalanságra, függőségekre, bűnözésre és más társadalmi problémákra.

A trauma egy láthatatlan erő, amely mélyen befolyásolja életünket, kapcsolatainkat és világszemléletünket. Formálja azt, ahogy élünk, ahogy szeretünk és ahogy értelmezzük a világot. Dr. Máté Gábor egy új víziót ad arról, hogy valójában mi is a trauma, honnan ered, és hogyan tudunk mély együttérzéssel túllépni a szenvedésünkön, és segíteni másoknak is ebben.

" Valójában minden szenvedés – mentális betegség, fizikai betegség – közös mintázata a trauma."

Az alkotás a trauma bölcsességének üzenetét hordozza mindenki számára, aki a feldolgozatlan traumáktól szenved, és felhívás a gyógyulásra az egész emberiség számára.

Dr. Máté Gábor, a film alkotója és előadója elismert orvos, a trauma, függőségek és gyermekfejlődés szakértője, valamint bestseller szerző és kiváló előadó.
20 évnyi háziorvosi és életvégi ellátásban töltött tapasztalat után több mint egy évtizedig dolgozott a vancouveri Downtown Eastside-on drogfüggőséggel és mentális betegségekkel küzdő páciensekkel. Könyvei több mint huszonöt nyelven jelentek meg, és ő az egyik legelismertebb szakértő a trauma, függőség, gyermekkori fejlődés és a stressz és betegségek közötti kapcsolat területén.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ VIDEÓELŐZETESSEL ÉS REGISZTRÁCIÓ ITT!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére