Hozzávalók:
- 250 dkg túró
- 150 ml görög joghurt
- ½ fej hagyma
- só
- 1 tk. fűszer paprika
- snidling
- szeletelt toast kenyér
1. A hagymát apróra vágjuk

2. A túrót és a joghurtot keverő tálba tesszük, ízlés szerint sózzuk, összekeverjük
3. Az összekevert túró egyharmad részét külön tálba tesszük, ebbe kerül majd a snidling.

4. A megmaradt ⅔ részhez hozzákeverjük a hagymát, majd két tálban elfelezzük.

5. A snidling felét egy kis joghurttal aprító géppel vagy bot mixerrel összeturmixoljuk , ez adja a kőrözött zöld színét
6. A snidling másik felét apróra vágjuk
7. Az egyik harmad túrót kikeverjük fűszer paprikával, a második harmadot az apróra vágott és összeturmixolt snidlinggel, a harmadik harmadot fehéren hagyjuk

8. A toast kenyereket tetszés szerinti alakra vágjuk és megkenjük a 3 színű körözöttel

9. Zöldségekkel tálaljuk

Jó étvágyat!
Hegedűs Hanga 10 éves a Konyhafőnök Junior nyertese
Gyere és tarts velem a Facebookon is! 

- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges









