Jelenlegi hely

Anyák napi virágültetés a Monorimamival - 2023

Május 6-án napsütéses időben érkeztek a családok a II. Anyák napi virágültetésre, hogy gyermekeikkel, családjukkal létrehozzák a monori édesanyák virágoskertjét a Városi Könyvtár előtt.


Fotó: Kosiba Hajni

A szívecskés virágjelölőkön az édesanyjuknak virágot ültető gyermekek nevei szerepelnek, amiről a városi séták során mindenki tudni fogja, hogy melyik a saját virágja. 

Igazi közösségi élménnyel gazdagodtunk, a virágültetés mellett a gyerekek a Nagycsaládosok Monori Egyesületével kézműveskedtek, a ManóMuzsika mondókás, körjátékos minikoncertjén táncoltak, zenéltek. A katolikus Baba-mama klub anyukáinak ügyességi játékai is nagyon népszerűek voltak, akár a buborékfújás és a csillámtetoválás.

A hordozást kipróbáló anyukáknak idén is segítségére volt a SzalMik hordozás, ingyenes hordozási tanácsadással és próbálás lehetőségével a rendezvény idejére.
A rendezvényen a Monori Míves Mézes csodaszép anyák napi mézeskalácsait, és a Kalmár Mézes édességeit vásárolhatták meg a családok.

Köszönjük a támogatást és a segítséget Darázsi Kálmán polgármester úrnak, aki idén is családjával érkezett a virágültetésre.

Monor Város Önkormányzatának, a Városüzemeltetés munkatársainak a virágágyás előkészítését, a virágok beszerzését Kerepeszki Norbertnek és munkatársainak.


Fotó: Kosiba Hajni

Köszönjük Molnárné Virág Erika monori vezető védőnőnek, hogy vállalta az esemény fővédnökségét nyitóbeszédével, és édesanyaként, nagymamaként az első palánták elültetésével. 

Hálásak vagyunk Szakállas Lajos plébániaszervező diakónusnak, hogy megáldotta az Anyák napi virágültetés eseményét.

Dr. Borzsák István Városi Könyvtárnak igazgatójának, hogy biztosította zenés programjainkhoz az áramot, valamint Kispál Gábornak a hangosítást és az anyák napi zenéket.


Fotó: Kosiba Hajni

Hálásak vagyunk szorgos kezű segítőinknek, a Monori József Attila Gimnázium 10C osztályos diákjainak, és Fülöpné Vince Évának. Takács Géza színművésznek és Takács Etelkának, akik anyák napi versekkel teremtettek vidám hangulatot, valamint a Nagycsaládosok Monori Egyesületének a kézműves foglalkozásért.

A virágültetés közösségi programjának pillanatait Kosiba Hajni, Riskó Eszter, SzivesAnn és Monorimami fotóin keresztül idézhetjük vissza.

Keressétek gyermekeiteket, családotokat, magatokat ezeken a csodaszép fotókon. 

Anyák napi virágültetés a Monorimamival 2023. 

417 kép - Fotó: Kosiba Hajni/1 - FACEBOOK GALÉRIA

505 kép - Fotó: Kosiba Hajni/2 - FACEBOOK GALÉRIA

    136 kép - Fotó: Riskó Eszter - FACEBOOK GALÉRIA

           49 kép - SzivesAnn fotó - FACEBOOK GALÉRIA

        50 kép - Monorimami fotó - FACEBOOK GALÉRIA

Köszönjük, hogy eljöttetek és együtt ünnepelhettünk már második alkalommal.
Találkozunk jövőre is!
Monoron édesanyának lenni és családban élni jó!

Szeretettel heart

May Andi, Baranyai-Vigh Mirtill, Marton-Szilágyi Ági, Szalainé Miklós Melinda
a Monorimami csapata

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Min múlik gyermeked sikere?

Min múlik gyermeked sikere?

Saját magunkról alkotott hiedelmeink befolyásolják a személyiségünkről alkotott képünket, illetve, hogy mit akarunk és mit tudunk elérni az életünkben. Gondolkodásmódunk hatással van teljesítményünkre, motiváltságunkra. Sokan azt gondolják, hogy a tehetség, az intelligencia alapvetően garantálja a sikert. Bizonyosan nagy hatása van, de csak ezen múlhat, hogy ki mire viszi az életben?
A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére