Jelenlegi hely

Kóstold meg Csehországot! - kulináris napok Monoron

Monoron másodok alkalommal kerül megrendezésre a "Kóstold meg Csehországot" sörfesztivál, ahol a látogatóknak 40 féle csopolt cseh kisüzemi sört és különleges cseh ételeket kínálnak június 29 - július 1-je között.

 

A vállalkozó kedvűek kipróbálhatják magukat a sörfelismerő versenyen, sörtató- és sörivőó versenyen is. Többféle különleges cseh ételt kóstolhatnak a látogatók, a jó hangulat fokozását a koncertek biztosítják. 

A római katolikus plébánia udvarában gyerekprogramok, kézműves foglalkozás, ügyességi játékok és ugrálóvár várja a gyerekeket, a főtéren pedig pénteken és szombaton is gyerekprogramokkal is várják a kisgyerekes családokat. 

Forrás, további info

- Monorimami - 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére