Jelenlegi hely

MátrixSuli napközis táborai

Típus: kézműves, informatika, tudós, képzőművészet, dráma, sport, legendák és mítoszok, angol, önismeret + életmód
Helyszín: MátrixSuli Általános Iskola - Budapes,Kispest, Kós Károly tér 4.
Korosztály: 6-14 éves korig

Családias légkörű, kis létszámú táborainkban pedagógusaink nagy odafigyeléssel fordulnak a gyerekek felé. A nyugodt légkör, a megbecsülés, motiválás, pozítiv megerősítés, mellett önfeledten tudják a gyerekek élvezni a nekik készült programokat.

Minden táborunknak célja, hogy a jókedv és vidámság mellett a gyerekek képességét fejlesztő gyakorlatokat, foglalkozásokat is csempésszünk a hétbe.

Táboraink:

Kézműves tábor

Időpont: 2021. június 21-25. - 6-10 éveseknek

Minden nap más színben fogunk “úszni”, de ez még titok. Kipróbáljuk a festékszórót, batikolunk, festünk akrillal és akvarellel, készítünk ékszert és festünk kavicsot. 

Egyik nap Természettudományi Múzeumban egy érdekes múzeumi foglalkozáson veszünk részt, majd másnap feldolgozzuk az előző napi élményeket, kézműveskedünk.  Ellátogatunk a Gyerekvasútra, ahol a kirándulás mellett múzeumi tárlatvezetést is kapunk.

Pénteken kiállítást rendezünk, ahol a szülők is megcsodálhatják az alkotásainkat.

Informatika tábor

Időpont: 2021. június 21-25. - 11-14 éveseknek

A héten egyszerű algoritmusokkal építkezünk, az alulról felfelé építés és a lépésenkénti finomítás elve alapján. Megismerjük a Logo programozási nyelvet, közösen készítünk egy programot.

Képzőművészeti tábor

 Időpont:2021. június 28. – július - 11-14 éveseknek

A tábor hete alatt állat szobrokat fogunk tervezni és készíteni.  Drótalapú vázat tervezünk, majd elkészítjük. Papírmaséval bevonjuk, különböző módon festjük, díszitjük a szobrokat. Pénteken kiállítást tartunk. Minden nap mozgunk egy kicsit a szabadban is, keresünk ihletet a környéken.

A tábor végén kiállítást rendezünk.

Fogd a kezem, legyél velem tábor

Időpont: 2021. június 28. – július 2.    6-10 éves korig

Barangolás a városban – élmények minden napra. Három különböző helyre látogatunk el, három különböző élményt dolgozunk fel. A Városligetben lovagokká válunk, és a középkorba repülünk a Mezőgazdasági Múzeum kiállítása és kalandjátéka segítségével. Másnap feldolgozzuk az élményeket, kézműveskedünk, lovagi tornát rendezünk.

Felmászunk a Gellért-hegyre, titkos zugokat keresünk, megfigyeljük a természetet. Másnap újra feldolgozzuk az előző napi élményeket, vetélkedünk, kézműveskedünk.

A tábor zárásaként ellátogatunk az Orczy kerbe, ahol kalandparkozunk, sokat mozgunk és játszunk. 

Dráma és színjátszó tábor

Időpont: 2021. június 28-július 2. - 6-10 éveseknek

A tábor utolsó napján a gyerekek bemutatják, egy rövid előadás keretében, a héten feldolgozott és begyakorolt színjátékot. Minden nap lesznek beszédtechnikai gyakorlatok, ismerkedés versekkel és mesékkel, csapatépítő játékok is. Egyik délután ellátogatunk egy bábszínházi előadásra.

5nap 5Sport! - Sport tábor

Időpont: 2021. július 5-9. - 6-14 éveseknek

Egy szuper sport tábor, ahol nem vesszük magunkat túl komolyan, viszont sokféle érdekes sportot kipróbálunk. Megismerkedünk a szivacskézilabda szabályaival, tanulunk néhány trükköt, meccsezünk egymással.

Ellátogatunk a Puskás Arénához, mert foci nélkül nincs élet,  keresünk olyan érdekességeket, amit talán még apu sem tud otthon, így lesz mivel felvágni este, és persze focizunk is. Ha még nem hallottatok a petángról vagy bocsáról, semmi baj. Most ezt is megismerhetitek! Profi pályán fogunk játszani, ahol azért egy kis csocsó (ez is sport), ping-pong, darts is belefér a napunkba.

Hogy a tekerés se maradjon ki, egyik nap bringóhintózunk a Margitszigeten, illetve a nagyréten tollasozunk, kidobózunk…, ami belefér. Ezen a napon az ebédet is piknik jelleggel a réten fogyasztjuk majd el.

Az egyik nap biztos, hogy a zene jegyében telik majd. Jön egy profi tánctanár, akitől jópofa lépéskombinációkat tanulunk (balettozni nem fogunk!!), illetve ezen a napon minden mozgást zenére fogunk végezni.

Ha nagyon kifáradnánk vagy túlpörögnénk Zsuzsi néni, aki profi jóga tanár, beiktat néhány relaxációs, hangtálazós foglalkozást. 

Mi már nagyon várjuk! Unatkozni nem fogunk, csak nagyokat nevetni, jókat játszani, sokat mozogni!

Legendák és mítoszok tábor

Időpont: 2021. július 12-16. - 11-14 éveseknek

A tábor során különböző történelmi korokba látogatunk el, végig vesszük az akkori matematikai, fizikai történéseket, megismerkedünk akkori irodalmi művekkel.

Minden nap más korszak: ókori Görögország, kalózok-vikingek, lovagkor, reneszánsz, Kína. Lesz lovagi torna, kalózkodás, kézműveskedés, kincskeresés, logikai fejtörők, szerepjátékok, szavalás és dalolás.

Tudós tábor

Időpont: 2021. július 19-23. - 6-14 éveseknek

Különböző érdekességeket tanulmányozunk és vitatunk meg.  Érintjük a  fizika, kémia és matematika tudományterületeket.

Egyik fő témánk a rakéták lesznek (tervezünk, építünk is majd), de érintjük a statika, légnyomás, víz területeit is. Ha összejön, elllátogatunk a Csillebéri Kutatóközpontba is, ahol detektort építünk.Hozd a kiváncsiságod, a kérdéseid és megkeressük a válaszokat.

Unatkozni biztos nem fogunk!

Művészeti tábor

Időpont: 2021. július 26-30. - 11-14 éveseknek
 

 

Egyéb tudnivalók:

A táborok reggel 7:30 - 16:00 óráig tartanak, napi háromszori étkezést tartalmaznak. A gyerekekkel szakképzett pedagógusok foglalkoznak.

A táborok ára egységesen 35ezer Ft/hét

A belépők ára benne van a tábor díjában, amennyiben tartalmaz a tábori program külsős programot.


További információk, jelentkezés itt: https://matrixsuli.hu/budapest/taborok/

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

A férfiak sohasem fogják megérteni a nőket, és a nők sohasem fogják megérteni a férfiakat...

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére