Jelenlegi hely

Ne dobd ki, segíts vele te is! Kupakgyűjtő szív került a városi uszoda parkolójához

Kupakgyűjtő szív került a monori városi uszoda parkolójához Muharos Éva és Facskó Szilárd adományaként. A jó cél érdekében tehetünk egymásért kicsiben is.

Az adományozók számára ez a kupakgyűjtő szív szimbólum a környezettudatosság, fenntartható fejlődés, élhető jövő, a szeretet, a közösségi összefogás, betegek megsegítése és a gyermekek támogatása együttesen. 

Milyen kupakok kerülhetnek bele?

  • ásványvizes, üdítős palackok kupakjai
  • tejes doboz kupakja
  • fogkrémes tubus kupakja
  • sampon, tusfürdő, testápoló kupakja
  • mosószer és öblítős flakon kupakjai

Ha lehet, figyelj oda arra is, hogy a kupakok tiszták, szennyeződéstől mentesek legyenek, és lehetőleg ne maradjon rajtuk papír vagy árcímke.

Mit ne tegyünk bele? 

Minden, ami nem műanyag, pl. parafadugó vagy fémből készült kupakok, fedelek.

A kupakgyűjtő szív kezdeményezés annak idején Dániából indult el, ma már számos magyarországi településen is megtalálható, most már Monoron is, sokunk örömére. Köszönjük az adományozóknak, Muharos Évának és Facskó Szilárdnak. 

Töltsük meg együtt kupakkal és szeretettel! 


Forrás, listakép

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Őszi bakancslista - pogramajánló

Bakancslista őszre: keressük a kalandokat!

Nehéz az őszre hangolódni egy ilyen ajándékba kapott csodálatos strandidővel szeptember elején. Őszi bakancslistánkra összegyűjtöttünk sok-sok kalandlehetőséget és ötletet. Kiránduljatok sokat, gyűjtsétek be az utolsó meleg napsugarakat!
Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Rosszabb pillanatokban sokat tud segíteni egy jó szó, kedves gondolat. Erősebbé tesz, ha tudjuk, hogy a felhők felett mindig kék az ég. Készítettünk Nektek egy kis ajándékot az iskolába, hogy ne felejtsétek el az ég színét a szürke napokon se!
Háromlépéses terv egy problémamentes tanévre, avagy hogyan készüljünk az előttünk álló évre?

Háromlépéses terv egy problémamentes tanévre, avagy hogyan készüljünk az előttünk álló évre?

Igaz, hogy az új év január 1-én kezdődik, és sokan akkor tesznek újévi fogadalmakat, de azoknak, akiknek iskolás gyerekük van, a szeptember elseje legalább olyan vízválasztó dátum, ha nem fontosabb. - Dezsőfi Beatrix írása.
Minden kiderült! Nagy sikerrel és sok tanulsággal zárult a Pécsimami és a Greendependet Intézet karbon-lábnyom pályázata!

Minden kiderült! Nagy sikerrel és sok tanulsággal zárult a Pécsimami és a Greendependet Intézet karbon-lábnyom pályázata!

Emlékeztek még az áprilisi nagy hírünkre? Az országban egyedüliként húsz Pécsimami olvasónak hoztunk el egy szuper lehetőséget, hogy megtudják: mennyi is a családjuk karbon-lábnyoma és tehessenek is azért, hogy ezt hatékonyan csökkentsék. A kutatás lezárult, mi pedig érdekes és fenntartható tanulságokkal jelentkezünk!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére