Jelenlegi hely

Újra Monorra érkezik a MEGA Játszóház!

A legklasszabb játékokkal érkezik Monorra a MEGA Játszóház, ugrálóvárakkal, akkus járgányokkal, bohóc műsorral, arcfestéssel várják a gyerekeket, családokat. 2018. október 6-án egész napra játszóházzá változik a Monori Városi Sportcsarnok!

 

Jegyárak: 
Gyermekjegy egy órára 1.500,- Ft Kísérőjegy 600 Ft
Gyermekjegy két órára, egyszeri belépésre 2.000,- Ft
Gyermekjegy korlátlan időre többszöri belépésre 3.000,- Ft

Légvárak, csúszdák, akksis autók, TAP Light, Vidám műsor, Arcfestés, csillám tetoválás. Vidám családi program. 

Tiszta környezetben, biztonságos játékokkal játszhatnak a gyerekek. Mozoghatnak, ugrálhatnak. Különleges légvárakat hozunk,  ilyeneket máshol nem lehet látni. Csúszdák, melyeken a kisebb és a nagyobbacska gyerekek is biztonságban játszhatnak.
A csúszdán nem probléma, ha a szülő segít felmászni a gyerkőcnek.
Bohóc műsor, melyet saját bohócunk tart, a felnőttek és a gyerekek is nagyon kedvelik. A három alkalommal (11:00 óra, 14:00 óra és 16:00 óra) kezdődő műsorokban különböző produkciók láthatók.

Az arcfestés és a csillámtetoválás a kapható legjobb alapanyagok felhasználásával működik.
Járgányaink is különlegesek. Az akkumulátoros autóink nagyon gyorsak. Ügyesen lehet vele haladni is és természetesen ütközni is.

A legkisebbeket külön légvárak, játékok várják, ahova a szülők is bemehetnek a kicsikkel. 


 

MEGA JÁTSZÓHÁZ NYEREMÉNYJÁTÉK  - JÁTÉKSZABÁLY

Újra Monorra érkezik a MEGA Játszóház, ahova a Monorimamival belépőjegyet nyerhettek, ennek játékszabályzatát ismertetjük olvasóinkkal.

1. Mi a játék nyereménye?

4 db páros belépőjegy (1 gyerek+1 felnőtt kísérő) a 2018. október 6-án a MEGA Játszóházba. Helyszín: Monor Városi Sportcsarnok - Monor, Balassi B. u. 25. 

2. Hogyan lehet elnyerni a MEGA Játszóház belépőt?

A játékosoknak az adott Facebook posztban egy kérdésre kell választ adniuk, kedvelni és megosztani a Facebook ezen nyereményjátékának bejegyzését.
A játék résztvevői között Facebook besocial.hu sorsolás alapján kerül ki a négy nyertes.

3. Ki vehet részt a játékban?

A játékban részt vehet minden 18 év feletti személy. A játékban való részvételhez nem kell regisztrálni. Egy játékos ugyanazon névvel  csak egyszer vehet részt az adott poszt játékában. 

4. Meddig tart a játék?

A játék 2018. szeptember 27-től - 2018. október 3-ig, 22:00 óráig tart.  

5. Mikor lesz az eredményhirdetés?

A sorsolás és eredményhirdetés 2018. október 4-én, 10:00 órakor leszA nyertest a megadott elérhetőségeken értesítjük. Ha a nyertes az értesítés napjának (2018. október 5.)  18:00 óráig nem jelentkezik, új nyertest sorsolunk. Amennyiben a pót nyertes sem jelentkezik a sorsolás napján 22:00 óráig, a jegyről a Monorimami weboldal szerkesztője rendelkezik a továbbiakban!  

6. Apró betű helyett

A játékban való részvétellel elfogadod a weboldal Felhasználási feltételeit. Fenntartjuk a jogot, hogy szükség esetén a jelen kiírásban foglalt feltételeket módosítsuk. Bármilyen módosítás esetén a Monorimami weboldalon keresztül tájékoztatjuk a résztvevőket és a nyilvánosságot. A játékkal kapcsolatosan a jogi út kizárva. 
A játékban nem vesznek részt Szervező munkatársai és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói. 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére