Jelenlegi hely

Az 5 legkedveltebb Valentin napi ajándék

Apróságokkal is csábíthatunk vagy kis figyelmességektől is elcsábulhatunk. Pláne ha segít a high-tech vagy egy kis kalandozás a gasztronómiában... tippek egy izgalmas közös kalandhoz nem csak erre az egy napra!

A Valentin nap a legmegosztóbb ünnepek egyike kicsiny hazánkban, felmérések szerint főleg a 30 feletti generációk nem tartják fontosnak a megünneplését. Nem is kell hozzá egy naptári ünnepnap, hogy elcsábuljunk vagy csábítsunk. Ihletadónak szánjuk rögtönzött felmérésünket, mivel lepik meg egymást a párok a szerelem ünneplése alkalmából. Aki talpig piros műselyem kombinés-tűsarkús szetteketről vár most fotókat, az sem fog nagyot tévedni!

Dobjuk fel a szürke, februári napokat némi izgalommal! Nem feltétlen a párna alá rejtett bilincsekre és korbácsokra gondolok. Sokkal több szerelem, erotika és élvezet jut annak osztályrészül aki nem rest érzelmet, figyelmet, és persze egy kis meglepetést is csempészni az együttélésbe.

Közös beszélgetésre csábíthat mindkettőtöket egy jó bor…

…, hogy legyen egy kis kaland az estében, válasszatok egy ismeretlen, talán az átlag hétköznapokra kicsit drágább bort, és merüljetek el benne és egymásban. A tévét szigorúan kikapcsolni a borozgatás alatt! Ellenben az előételes tál, például olajos magvak, sajtok, gyümölcsök, olajbogyó kötelezőek! A főétel úgyis Te leszel!

Beindíthatja az érzékeket a csokoládé…

…, de ne egy átlagos fröccsöntött tábla csokira gondoljatok! Keressetek valami meglepő ízkombinációt! Rengeteg, kézműves csokoládét készítő magyar márka létezik már, az általuk kínált ízek variációi pedig végtelenek: tokaji aszús, trüffeles, fekete teás, sós karamelles, rózsaborsos, pálinkás. Elég pár szem bonbon, egy kis fantázia a tálaláshoz és beindul a kaland a paplan alatt!

Ha már a ruhádat is leharapnák rólad …

Ez a tuti választás! Ízlés kérdése, na meg az inzulinrezisztenciáé, de minden bizonnyal Te leszel a Párod Édes Gyönyöre, ha ezt veszed fel meglepetésnek. Csak nagggyonnn édesszájúaknak ajánljuk!

Csokoládéba mártott eper…

…, amihez ugyan kell egy kicsit a konyhában is dolgozni, de megéri az a negyed óra. Ráadásul nem is olyan nehéz ma már epret venni: Valentin nap környékén tele vannak a szupermarketek szív formájú epresdobozokkal.

Varázslatos érintések

Egy illatos, olajos masszázs gyorsabban el tud lazítani mindennél. A közös, kölcsönös érintések segítenek egymásra hangolódni. A finom, halk zene és a kevés fény hatására úgy érezhetjük, kizártuk a külvilágot, csak mi vagyunk egymásnak. A telefonod viszont tényleg hagyd a szoba falain kívűl!

Nem vagy maradi a virággal! 

De azért ne csak a kézbe kerüljön. És nem is kell hatalmas és drága bukétákra gondolni. Igazán szép és hosszan tartó csokrokat lehet venni jó áron a 4betűs német élelmiszerboltokban. Egy kis ötletes tálalással hosszú időre elvarázsolhatod kedvesed. Mert mint tudjuk, a csomagolás a lényeg! 
Rászórhatod az ágyra,  vagy becsempészheted a fürdővizébe, egy tányérban a vacsoraasztalra, de hagyhatsz egy-egy szálat azokon a helyeken a lakásban, ahol este megfordul, vagy szekrényekbe, amiket kinyit… és persze nem is kell feltétlenül rózsa! Azt tudod, mi a kedvenc virága?

A technika sem maradhat ki!

Primer anyaggyűjtés közben a neten az első dolog, ami szembejött velem, egy 108 nyelvvel és ingyenes élethosszig tartó internettel megáldott fordítógép-tolmácsgép. Öööö... de miért csepp- és ütésálló? Vajon milyen helyzetekre gondolt a gyártója Valentin nap környékén?

USB port van a bugyidban?

Kicsit kifacsarva ugyan, de az Agymenők egy jellegzetes megállapítása erre is érvényes: legyen benne usb port, mert az mindig kell! És igen, a bugyidban. Már ha fel akarod időnként tölteni a telefonnal távirányíthatós rezgő üzemmódú kéjeszközt, ami az 50 árnyalatai óta oly nagy divat. Számtalan színes-szagos variánsa van, érdemes merülni egyet esztétikai - edukációs jelleggel a témában!   

ADL - Debrecenimami

Képek: Pexels

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Min múlik gyermeked sikere?

Min múlik gyermeked sikere?

Saját magunkról alkotott hiedelmeink befolyásolják a személyiségünkről alkotott képünket, illetve, hogy mit akarunk és mit tudunk elérni az életünkben. Gondolkodásmódunk hatással van teljesítményünkre, motiváltságunkra. Sokan azt gondolják, hogy a tehetség, az intelligencia alapvetően garantálja a sikert. Bizonyosan nagy hatása van, de csak ezen múlhat, hogy ki mire viszi az életben?
A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére