Jelenlegi hely

Monori Kossuth Lajos Óvoda

Cím:   2200 Monor, Kossuth L. u. 37.
Tel.:    06/29 410-739
Email: kossuthovoda@monor.hu

Óvodavezető: Gyengéné Burján Szilvia
Web: www.kossuthovoda.hu

Óvodánk 8 csoportos óvoda, Monor város központjához viszonylag közel helyezkedik el. Csoportszobáink jól felszereltek, tágas tornaszobánk a mindennapi mozgásnak, ünnepségeknek, előadásoknak ad helyet.

Fontos számunkra, hogy biztonságot nyújtó, szeretetteljes környezetben formáljuk a ránk bízott apróságokat, mindent megteszünk azért, hogy a gyermekek szeressenek óvodába járni, jól érezzék ott magukat, derűs légkörben teljenek mindennapjaik, fokozottan erősödjön biztonságérzetük, változatos tevékenységi formák biztosításával segítjük a gyermekek sokoldalú, harmonikus fejlődését.

Kiemelt gondot fordítunk arra, hogy minden egyes gyermek részesüljön olyan egyéni bánásmódban, amely segíti személyiségének teljes kibontakozását.

Tapasztal és szakképzett pedagógusaink, valamint az óvoda minden dolgozója elkötelezett az alapvető emberi értékek közvetítése, a magas színvonalú nevelés, óvodai szolgáltatás biztosítása iránt.

Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kulturált környezetre, gyermekeinkre. Minden óvodapedagógusunk más-más területen mutat az átlagostól eltérő, magasabb szintű pedagógiai tudást, felkészültséget, rátermettséget, nevelőtestületünk tagjai ötletekkel, javaslatokkal segítik egymás munkáját, emelik a szakmai munka színvonalát. Az egyes csoportok arculatát a gyermekek és az óvodapedagógusok egyénisége, érdeklődése, az adott csoport hagyományai formálják sajátossá.

Meggyőződésünk, hogy a családokkal közösen, szoros együttműködésben lehet igazán kiegyensúlyozott, boldog gyermeket nevelni. Nevelőtestületünk a szülőkkel együttműködve, élményekben gazdag gyermekkort kíván biztosítani óvodásainknak. Arra törekszünk, hogy a szülők elégedettek legyenek intézményünkben folyó nevelő-oktató munkával. Fontosnak tartjuk a szülőkkel való hatékony kommunikációt és szorgalmazzuk aktív részvételüket az óvoda életében. Köszönjük a segítséget, támogatást, amit a szülőktől, szponzorainktól kapunk.

Bízunk abban, hogy az óvodában eltöltött évek maradandó élményt nyújtanak gyermekek számára és a ránk bízott gyermekek nyugodt, barátságos légkörben, boldogan élik mindennapjaikat.


Forrás

 

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Miért hazudik a gyerek?

Miért hazudik a gyerek?

Bizonyára találkoztál már olyan szülővel, aki meglepődve tette fel a kérdést: Miért hazudik ez a gyerek? Amikor ezt kérdezik, akkor ezzel arra célozgatnak, hogy valami baj van a gyerekkel. Van különbség aközött, hogy néha füllent a gyerek vagy ha állandóan hazudozik, de ezek alapja hasonló. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére