Jelenlegi hely

Gyógytorna kezelések Monoron és környékén, kényelmesen az otthonodban

"Elaludtam a nyakam, fáj a vállam, beszakad a hátam, becsípődött a derekam, nehezen tudok menni, annyira fájnak a lábaim!" 
Ismerősek ezek a mondatok? Nem muszáj ezekkel a fájdalmakkal élned! Derítsük ki együtt, mi okozza a fájdalmat! Segítek Neked, megtanítalak hogyan tornázz, hogy újra könnyedén, fájdalom nélkül mozoghass.

Ehhez szükséges egy állapotfelmérés, mely során komplexen megvizsgálom a mozgás szervrendszeredet, így tudom a legmegfelelőbb terápiát, gyakorlatot kiválasztani számodra.

Ezek után jön a csapatmunka, melynek lényege a pozitív hozzáállásod a gyógyulásához. Hisz a Te lelkiismeretes tornázásod fogja meghozni számodra a régóta várt eredményt, legyen az fájdalom csökkenés, könnyebb mozgás, lazább izmok, jobb közérzet, nagyobb vitalitás, több energia.

Miben tudok segíteni Neked?

  • Prevenció: fájdalom, ízületi kopások megelőzése
  • Műtét előtti állapot esetén a műtétre való felkészülés, melynek következménye a műtét utáni gyorsabb regeneráció
  • Műtét utáni rehabilitáció
  • Ízületi megbetegedések: térd ízületi fájdalmak, csípő ízületi megbetegedések
  • Gerinc problémák: derék-, hátfájás, gerincsérv, tartás javítás
  • Idősödő páciensek esetén: kondíció javítás, fájdalom csökkenés

Kinek javasolt a gyógytorna?

Mindenkinek, aki szeretné megelőzni a problémát, akinek bármilyen mozgás eredetű megbetegedése van, illetve ebből kifolyólag műtét előtt áll, vagy ha már túl van a műtéten. Kamaszoknak, fiatal felnőtteknek, középkorúaknak és időseknek egyaránt.

A gyógytorna segít megérteni a tested beszédét, hogy miért alakulnak ki bizonyos problémák, és ennek megfelelően leszünk képesek orvosolni azt. Ez számomra igen fontos küldetés, hogy ezt a tudást segítsek neked átadni, megtanulni.

Úgy gondolom, akkor lesz sikeres egy torna, ha tudjuk, hogy azt miért is kell csinálni, miért alakult ki a problémánk, akkor tudjuk azt sikeresen orvosolni.

Mindennek az előnyeit a saját biztonságos környezetedben, utazás és az ezzel járó stressz nélkül élvezheted otthonodban. A rendszeres mozgás testnek és léleknek egyaránt fontos!Buzás Ágnes
Gyógytornász-fizioterapeuta
Okleveles LoveYourBelly oktató
Telefon: +36 70 281 7910
Facebook: Buzás Ágnes gyógytornász-fizioterapeuta

Foto: Buzás Ágnes
Szponzorált tartalom

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére