Jelenlegi hely

Kultúra köztéren - Kültéri kiállítás Monorierdőn

Köztéri fotókiállítás nyílt Monorierdőn a Gyöngyvirág utcában a Monorierdei Fekete István Általános Iskola kerítésén. A kiállításon Macsuga Henrietta fotográfus munkájával ismerkedhetünk meg, melyeken Monorierdő természeti csodáit láthatjuk.

Többek között az erdők, mezők élővilágát tekinthetjük meg, de a virágos Monorierdő is megtalálható az alkotások között. A fotózás varázsa által érdekes és valós pillanatképek elevenednek meg településünkről.

Valamint megtekinthetjük Kéry László digitális olajfestményét is, melyen többek között a Monorierdői Református Missziói Egyházközség látható.

A kiállítás Monorierdő Község Önkormányzatának szervezésében a Nyár a Makkos parkban című rendezvénysorozatunkon belül kerül megrendezésre 06.01-től 07.01-ig.

 

Forrás, képek: Monorierdő Község Hivatalos Oldala/Facebook

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére