Jelenlegi hely

Kultúra köztéren - Kültéri kiállítás Monorierdőn

Köztéri fotókiállítás nyílt Monorierdőn a Gyöngyvirág utcában a Monorierdei Fekete István Általános Iskola kerítésén. A kiállításon Macsuga Henrietta fotográfus munkájával ismerkedhetünk meg, melyeken Monorierdő természeti csodáit láthatjuk.

Többek között az erdők, mezők élővilágát tekinthetjük meg, de a virágos Monorierdő is megtalálható az alkotások között. A fotózás varázsa által érdekes és valós pillanatképek elevenednek meg településünkről.

Valamint megtekinthetjük Kéry László digitális olajfestményét is, melyen többek között a Monorierdői Református Missziói Egyházközség látható.

A kiállítás Monorierdő Község Önkormányzatának szervezésében a Nyár a Makkos parkban című rendezvénysorozatunkon belül kerül megrendezésre 06.01-től 07.01-ig.

 

Forrás, képek: Monorierdő Község Hivatalos Oldala/Facebook

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

A férfiak sohasem fogják megérteni a nőket, és a nők sohasem fogják megérteni a férfiakat...

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére